logo

Moje dcera má 14 let. Škola se začala účastnit od října 2017 a již je úspěch. Pět angličtiny ve čtvrti. Dítě opravdu ráda. Učitel je velmi pozorný, přátelský. Samotná atmosféra ve škole přispívá k studiu jazyka. Prostory jsou světlé, jasné. Moderní interiér. Nekupujte auta a apartmány pro děti, ale dejte jim dobré vzdělání!

Skvělá škola! Mé dítě je staré 7 let, je potěšeno vyučováním. V roce 2016 jsme přijížděli na intenzivní léto a šťastně jsme zůstali. Dobře učitelé! Mohou mít zájem a připravit dítě na trénink. Nejdůležitější je, že dítě šťastně chodí do školy!

Moje dcera (4 roky) chodí do této školy po dobu 4,5 měsíců, během které se naučila spoustu slov, začala chápat jednoduché věty, počítají v angličtině. Lekce se konají hravým způsobem, děti se zajímají, učitel mluví s nimi v angličtině. Jsme s potěšením a plánujeme navštívit London Express a další. :-)

Naše dcera Sophia se v této škole věnuje od podzimu roku 2016. Věříme, že zavádění dítěte do cizího jazyka od raného dětství přispívá k rozmanitému vývoji dětí, a proto jsme vědomě přišli do London Express. Velmi potěšilo, že dítě chodí do školy s velkou touhou a nadšením. Jsme velmi vděční naší učitelce Anny Igorevné. Od první lekce bylo naše dítě inspirováno k výuce angličtiny. Během tohoto školního roku se Sophie naučila mnoho slov a dokonce je pokoušela použít v každodenním životě.

Studovala jsem na této škole více než 3 roky a mohu říci, že pokud se přihlásíte do angličtiny nebo se připravujete na zkoušky, uspějete. Všechny tři roky v škole London Express probíhaly zajímavým způsobem. Tam bylo mnoho her, které se vždy odehrávaly v angličtině, probíhaly setkání s rodilými mluvčími, probíhaly zajímavé soutěže. Cvičný program je zaměřen nejen na výuku jazyka, ale také na získání znalostí jazyka o různých vědních oborech. Během studia v 10. ročníku jsem nepomyslel na to, že jsem absolvoval zkoušku z angličtiny, ale nedávno jsem změnil své zájmy a uvědomil jsem si, že tyto tři roky strávené v London Express mě teď připravily na zkoušky a já nemohu starat se o to. Znalosti získané v této škole mi umožnily volně komunikovat s cizinci. Teď, když se k nám dostanou tanečníci z jiných zemí, je moje jméno, že s nimi můžu pracovat jako tlumočník. Domnívám se, že London Express je nejlepší škola pro výuku angličtiny, protože zaměstnává vysoce kvalifikované učitele a atmosféra vytvořená atmosférou má k práci, učení je vždy snadné a zajímavé.

Moje návštěva v Londýně Express začala v lednu 2017. Myslím si, že za 2,5 měsíce studijního pobytu značně vzrostla moje úroveň angličtiny. Každou lekci se dozvídám spousta nových věcí, pro které jsem velice vděčná LE škole. Mám ráda vybavení třídy, ve které se zabýváme. Je vybaven veškerým potřebným vybavením, světlý a útulný. Pracovníci školy vyjadřují vděčnost za profesionalitu a dobrou vůli. Chci se znovu a znovu vrátit do této školy.

London Express se dozvěděla o jazykové škole z reklamy na ulici a bez rozmýšlení se okamžitě obrátila k otázce, zda děti získávají 3,5 let.
Skupina našeho věku studuje asi měsíc a můj syn Sergej
se připojila k této skupině. Několik dalších tříd a chytili jsme se do skupiny. Naše rodina je velmi spokojena s výsledky tříd. Serezha zná zvířata, barvy, oblečení, zeleninu, ovoce, zpívá písně v angličtině. Nepoznává jen slova, všimli jsme si, že je používá v každodenním projevu, například: "Máma, dává mi elow penzel", pozdravuje a rozloučí se anglicky. jazyku. Dítě chodí do tříd s potěšením, není potřeba vynechat lekce.
Velmi se mi také líbí, že pokud jde o přeskakování tříd, jsou spíše přísné
průkaz z dobrého důvodu, je povinné pracovat, to znamená, že dítě "nezůstane za sebou". Třídy se konají ve formě hry, která je velmi podobná
syn Chtěla bych, aby škola prosadila další prosperitu a rozvoj, díky
naši učitelka Catherine a celý personál školy. Příští rok bez váhání přivedu Sergeye k dalšímu studiu jazyka. Také chci, abyste přišli s některými lekcemi pro děti do 3 let a dokonce i pro děti, které dosud nemluví rusky. Myslím, že ve městě je hodně maminí, kteří s potěšením přivedou svá potěšení
Vaše škola ve své skupině garantuje 2 juniory
syna.

Nejprve bych vám chtěl říci, že jste velkému poděkování týmu London Express za dobře upravenou práci ve škole, za skvělou náladu nejen dětí, ale také rodičů, za vysokou profesionalitu učitelů a úsměvy správců! Za druhé, pokud jde o dítě, Milana se stala zřetelně pilnější, pokud jde o úkoly (nejen úkoly anglického jazyka), stala se zodpovědnější. Přejeme Vám hodně štěstí a trpělivosti.

Velmi vstřícní a zdvořilí administrátoři. Učitelé pozorní u pacienta. Ve skupinách malého počtu lidí, které vám umožní věnovat pozornost každému studentovi.

V jazykové škole "London Express" má dcera Masha 6 let. Masha miluje třídy a učitele. Škola má vřelou, přátelskou atmosféru. Mám rád vzdělávací proces, děti hrají, zpívají ve třídě. Masha je vždy ráda, že dělá své domácí úkoly, shromažďuje se na hodiny a navštěvuje je. Doma zpívá písně v angličtině.

Recenze franšízy pro London Express

Dvě školy v Chitě

Svetlana Yakushevskaya

Začátek spolupráce: 2015-09-01
Chita, st. Chkalov, 73

V současné době jsou v Chitě otevřeny dvě školy London Express. Jsou umístěny v různých částech města. První otevřená škola je na Chkalovské ulici, je malá, má 4 učebny, ale je velmi útulná a útulná. Po jeho otevření se po nějaké době taková škola už nemohla vyrovnávat s tokem lidí, kteří se na ní budou chtít, a rozhodla jsem se otevřít druhou školu v teritoriální vzdálenosti od první školy. Druhá škola se nachází na ulici Butina, je velmi velká, má 8 učeben.
Většinou jsou našimi klienty lidé, kteří žijí v těsné blízkosti škol, sousedních domů, ulic a lidí, kteří vědí o vysoké úrovni výuky v naší škole od svých přátel.
Samozřejmě, ne bez problémů. Hlavním problémem je nedostatek personálu. Zkušení učitelé ne vždy ochotně chodí do našich pracovních podmínek a mladí se často obávají problémů. Ale v současné době si zvolili takovou variantu práce, která zahrnuje povinné vzdělávání mladých učitelů.
Zkoušíme různé typy inzerce, požadovaný návrat není vždy cítit, ale je také nutné se naučit od chyb.

Tři roky úspěšné práce a dvě sítě škol

Nelli Grigorian

Začátek spolupráce: 2014-09-01
Nalčik, st. Pushkin, 3

Otevřeli jsme se ve městě Nalčik před třemi lety, ve městě Cool před rokem a úspěšně se vyvíjejí až dodnes. Podle našeho názoru jsou hlavními faktory tohoto úspěchu:
- vysoce kvalitní kontrola práce jak akademických, tak neakademických pracovníků (diskuse o chybách, společné rozhodování o jejich opravě);
- pravidelné školení zaměstnanců a motivace k samostatnému rozvoji;
soudržný tým;
Dobře vybrané programy pro všechny věkové skupiny, které poskytují vysoce kvalitní učební materiály;
- neustálou podporu od ústředí v Pyatigorsku.

Připravený obchodní model

Irina Goncharova

Začátek spolupráce: 2014-12-30
Stavropol, Avenue of Youth, 9a

Jazyková škola v Stavropolu se stala desátou v síti London Express, dnes je 20 takových škol.
Hlavním důvodem, proč jsme otevřeli franchisovou jazykovou školu, bylo použití hotového obchodního modelu, v němž jsme neměli potřebné zkušenosti.
V lednu 2017 jsme byli 2 roky a bylo příliš brzy, abychom se shrnuli. A přesto. V současné době studuje více než 240 studentů a navzdory vysoké konkurenci máme vždy pozitivní růstový trend. Zachování, podíl klientů, kteří nás po absolvování opět vybírají, je více než 80%. Tato úroveň loajality potvrzuje správnost taktiky a strategie, kterou určuje politika franchisora ​​"London Express".
Jednotná stránka informační sítě, jednotné standardy výcviku, neustálé sledování kvality výuky, úspory na propagaci a obecné (velkoobchodní) zadávání veřejných zakázek jsou některé aspekty efektivity fungování podnikání v oblasti intranetu (franšízy).

Jedna velká rodina

Larisa Kirillova

Začátek spolupráce: 2015-09-01
Rostov-on-Don, st. Petraševský, 36

Historie naší školy začala v roce 2015, ale ve skutečnosti jsme od založení sítě "blízko" s London Express.
Zpočátku to bylo samozřejmě těžké, ale naše tvrdá práce, pověst značky a měsíční analýza provedené práce nemohly přispět k rozvoji našeho podnikání.
Stáváme se dostatečně rychle, podpora hlavního úřadu je hmatatelná. Vždy víte, co se zeptat a s kým se poradit. Je skvělé, když nejsi sám. Všechny školy London Express jsou velmi přátelské, jako jedna velká rodina, a to je absolutní plus.

První franšízová síť

Marina Evdokimová

Začátek spolupráce: 2014-03-03
Georgievsk, st. Kochubey-Batakskaya 11/14

Byl jsem jedním z prvních učitelů London Express. V mých očích postavili model budoucí sítě, z vlastní zkušenosti, byl jsem přesvědčen, že se jedná o efektivní a odpovědné podnikání, takže když se objevila myšlenka otevřít London Express, moje zaváhání byly krátké v roce 2014.
Koupili jsme první franchisovou síť, stali jsme se třetí školou v regionu. Bylo to vzrušující a ukládá nám určitou odpovědnost vůči franšízárci. V té době jsem pracovala ve škole v Yessentuki a neměla jsem pochybnosti o kvalitě poskytovaných služeb, nicméně, když jsem sám manažerem a ve finanční a administrativní části je to nový a komplexní zážitek. Pomohli nám však prodejní technologie, které zaručují na začátku úspěch, způsoby interakce se studenty a udržování požadavků na prodejní cesty.
Samozřejmě, že byly potíže. Otevření v polovině roku nebylo nejúspěšnějším krokem. První chyby a obtíže přinesly vzrušení, nikdy jsme neztratili srdce, díky podpoře "rodičovských" škol a vždy věřili úspěchu. Od samého začátku práce naší školy v Georgievsku jsem věděla, že vždycky najdu odpovědi od majitelů povolení a žádný z mých problémů by nebyl zbaven pozornosti. Byly chvíle, kdy se zdálo, že skvělé výsledky nelze dosáhnout, ale přesto jsme 1. února 2017 měli 3 roky. Během této doby jsme zvýšili návštěvnost více než čtyřikrát, máme dvakrát více učitelů a školní plocha se rozrostla ze 120 na 300 metrů čtverečních. Jsme známí a respektováni ve městě. Velmi nás těší výsledky sítě London Express. V září roku 2017 začneme další kapitolu - otevřeme školu v Budyonnovsku a jsme si jisti, že úspěch!
London Express se každým rokem rozšiřuje a je velmi příjemné, že všichni franšízové ​​jsou otevřeni komunikaci, můžete požádat o zkušenosti nebo sdílet své. V síti LE nejsou náhodní lidé, všichni se zaměřují na povědomí o značce, zachování kvality výuky angličtiny a práce se studenty obecně. Věřím, že síť má jasnou a zajímavou budoucnost a přeji vám všem úspěch na této cestě!

LONDÝN EXPRES NOVOSIBIRSK

Informace

  • +7 (383) 235-94-45 Zobrazit telefon jedno číslo - Po-Pá 9: 00-21: 00; So-Ne 10: 00-18: 00
  • Anglický jazyk
  • Výpočet kartami
  • Hotovostní platba
  • Platba prostřednictvím banky

Recenze

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moje dcera navštívila londýnský tábor v červenci letošního roku. Byli jsme velmi rádi! Dítě je potěšeno a to mírně řečeno. Tolik emocí, které zažily za dva týdny, neprocházejte! Рос Zeptejte se na další sezónu. Děkuji všem týmům učitelů! Jste kouzelníci. Děkujeme za letní "pohádku" pro naše děti! Uvidíme se v novém akademickém roce!

Olga, děkuji vám za tak hřejivou recenzi! Jsme velmi rádi, že všichni byli spokojeni. Pokusíme se i nadále potěšit. Čekáme na vás v novém akademickém roce!

  • Odebírejte komentáře
  • Nahlásit moderátorovi
  • Napište zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Škola je vynikající, nikdy jsem litovala, že jsem přišla. Několik pokusů se již učí anglicky, ale neúspěšně, neexistovala žádná taková věc, kterou bych se chtěl učit. Tato škola je jiná. Původní design je, je velmi pěkné jít do školy, vynikající učitelé. Nejvyšší úroveň dovedností zaměstnanců, každá malá věc je řešena.

Škola je vynikající, nikdy jsem litovala, že jsem přišla. Několik pokusů se již učí anglicky, ale neúspěšně, neexistovala žádná taková věc, kterou bych se chtěl učit. Tato škola je jiná. Původní design je, je velmi pěkné jít do školy, vynikající učitelé. Nejvyšší úroveň kvalifikace zaměstnanců, jakékoliv drobnosti je řešena okamžitě bez pocitu nepohodlí. Chystám se dále studovat a poradit všem!

Děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu! Je velmi příjemné přijímat pozitivní zpětnou vazbu o naší práci. Čekáme na vás ve třídě!

  • Odebírejte komentáře
  • Nahlásit moderátorovi
  • Napište zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Od samého začátku školy vstupujete do atmosféry namočené v znalosti anglického jazyka!

"Dobrý den"! Říká přátelský personál všem návštěvníkům)

Vizualizace na velmi vysoké úrovni.

Moje dcera Sophia už šest a půl roku studuje ve své škole. Poznamenávám dobrou znalost čísel, abecedy, palety barev, typy zvířat.

Děkuji velkému učiteli.

Od samého začátku školy vstupujete do atmosféry namočené v znalosti anglického jazyka!

"Dobrý den"! Říká přátelský personál všem návštěvníkům)

Vizualizace na velmi vysoké úrovni.

Moje dcera Sophia už šest a půl roku studuje ve své škole. Poznamenávám dobrou znalost čísel, abecedy, palety barev, typy zvířat.

Děkuji mnoha učitelům Eugenia za její profesionalitu a dovednosti v práci s dětmi!

Vzal si několik individuálních poučení od učitele Natálie. Byl jsem velmi potěšen touhou sdílet znalosti, flexibilní a moderní přístup. Děkuji!

Mám v plánu udělat víc.

Angličtina je nyní základní téma. Chcete s jistotou mluvit?

Welkom do školy London Express Novosibirsk.

Přeji vám úspěch!

Díky Roman za skvělou recenzi! Všechna slova projde nutně. A čekáme na vás ve třídě!

  • Odebírejte komentáře
  • Nahlásit moderátorovi
  • Napište zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Od roku 2017 se věnuji škole ve skupině pro dospělé, jsem na mateřské dovolené. Volba školy pro mě byla důležitá: učitelský personál, moderní vybavení a materiály, podpora výcvikových dokumentů. Bylo to v London Express, že jsem našel to, co jsem hledal! Bonusy získaly lekce s rodilými mluvčími, příjemné a přátelské.

Od roku 2017 se věnuji škole ve skupině pro dospělé, jsem na mateřské dovolené. Volba školy pro mě byla důležitá: učitelský personál, moderní vybavení a materiály, podpora výcvikových dokumentů. Bylo to v London Express, že jsem našel to, co jsem hledal! Bonusy získaly lekce s rodilými mluvčími, příjemná a přátelská atmosféra, bezplatná praxe zmeškaných tříd, zajímavé svátky a dárky! Samotná atmosféra ve škole se musí naučit, to všechno, co říkají pro klienta, které miluji! Děkujeme, že jste o nás přemýšleli!

Děkujeme vám Svetlana za Vaši zpětnou vazbu! Jsme velmi potěšeni a je důležité obdržet zpětnou vazbu od našich studentů k lepší a harmonické práci. Čekáme na vás ve třídě.

  • Odebírejte komentáře
  • Nahlásit moderátorovi
  • Napište zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nehodnotil okamžitě recenzi, ale nezabezpečoval ve všech ohledech. Nyní, s plnou odpovědností, mohu říci, že škola splnila všechna naše očekávání. Všichni naši nejlepší čekají. Máme v této oblasti širokou škálu škol. Ale výběr okamžitě padl na London Express. Opravdu miluju franšízy, miluju dobře koordinovaný produkt, kde je vnější skořápka kombinována s vnitřní.

Nehodnotil okamžitě recenzi, ale nezabezpečoval ve všech ohledech. Nyní, s plnou odpovědností, mohu říci, že škola splnila všechna naše očekávání. Všichni naši nejlepší čekají. Máme v této oblasti širokou škálu škol. Ale výběr okamžitě padl na London Express. Opravdu miluju franšízy, miluji dobře koordinovaný produkt, kde je vnější skořápka kombinována s vnitřním dobře koordinovaným mechanismem. A teď, po půl roce, mohu s jistotou říci, že všechno funguje jako hodiny na věži Big Ben. Pokud existují dotazy, požadavky a nuance, řeší je velmi rychle a co nejpřesněji. Dítě šťastně chodí do školy a velmi se bojí, že jim chybí. Jako matka je vždycky příjemné, když chodím do školy, kde je všechno útulné a esteticky stárlé. Mistrovské třídy, které se skutečně drží jako dítě. Teď připravujeme Valentýn na dovolenou))) A samozřejmě nejdůležitější věcí je znalost a nejsou někde někde na subkortexu, ale jsou v životě. Dítě je aplikuje a vkládá nová slova atd. Doporučuji jako skvělé místo pro učení, komunikaci a rozvoj. Jak bude čas sám o sobě plánovat obnovu znalostí?

Londýn vyjadřují recenze

Jazyková škola London Express poskytuje výuku angličtiny pro dospělé, děti a mládež podle fascinujících programů vyvinutých předními světovými metodology. Na konci kurzu obdrží každý účastník certifikát, který slouží jako významná výhoda při vstupu na vysokoškolské instituce nebo při žádostech o zaměstnání a vízum. K dispozici je také škola knih v cizím jazyce a profesionální překladatelská kancelář ve škole.

Ukažte srovnání s ostatními školami: v Rostově na Donu

Londýn Express Recenze

Mládežnícka třída 9a

Všechny recenze

Dobré

Neutrální

Špatný

Na základě 2 hodnocení

Nejnovější recenze v Stavropol

Chválili se, ukázali své dílo a 3 měsíce poté, co bylo na zařízení zavěšeno, film na znamení začal bublinu, dioda

Ve službě CTV funguje všechno jen na úplatky. Nabídky jsou obchodovatelné. Plaťte v nesprávném čase.

Šéf - INADEVENT. Nejbrutálnější, krutý a snad nejsilnější člověk na této zemi dává své dělníky a opravdu všechny

Tváří v tvář jako kupující štěňat Jack Russell Terrier, za 25 000 rublů přinesli stvoření podobné tvrzenému. Telefonicky řekli 4 IU

Níže jsou recenze všech známých společností "London Express" na ulici. Mládežní ulice 9a ve Stavropol. Můžete přidat hodnocení sám. Nevyžaduje se registrace!

Londýn vyjádří

Jazyková škola London Express je fascinující kurz angličtiny pro dospělé a děti, příprava na absolvování ruských a mezinárodních zkoušek, nejlepší vzdělávací programy v zahraničí, překladatelskou agenturu a knihkupectví. V jazykové škole můžete získat jakoukoli jazykovou službu na vysoké úrovni. Po absolvování kurzů anglického jazyka v soukromé škole London Express obdržíte oficiální certifikát - záruku svých znalostí, která vám poskytne neocenitelnou pomoc při hledání zaměstnání nebo při přechodu na pracovní kariéru, při získávání zahraničních víz a při zápisu do zahraničních vzdělávacích institucí.

Reprezentativní kancelář sítě jazykových škol London Express v Kursku pracuje na moderních komunikativních metodách výuky angličtiny. V našem středisku studenti nejen kvalitě zlepšují dovednosti psaného a mluveného jazyka, ale také se zapojují do kultury anglicky mluvících zemí a mají dobrý čas. Škola nabízí širokou škálu kurzů angličtiny pro dospělé i děti. Po absolvování kurzu se koná zkouška a vydává se potvrzení o úrovni studenta.

Londýn vyjadřují recenze

Stránky: 1

# 1 2017-08-30 13:27:35

Londýn Express Kursk

Chci zpětnou vazbu o centru na vítězství

# 2 2017-08-30 14:16:39

Re: Londýn Express Kursk

Také chci zpětnou vazbu.

Úprava aluyka (2017-08-30 14:16:54)

# 3 2017-08-30 14:38:17

Re: Londýn Express Kursk

jo, tam čistě anglická rodilí mluvčí učí

# 4 2017-08-30 15:23:33

Re: Londýn Express Kursk

A my jsme se již zaregistrovali bez recenzí

# 5 2017-08-30 15:27:20

Re: Londýn Express Kursk

Janna píše:

A my jsme se již zaregistrovali bez recenzí

Počkáme na vaše dojmy.

# 6 2017-08-30 15:28:55

Re: Londýn Express Kursk

Janně
kolik dětí?

# 7 2017-08-30 15:50:52

Re: Londýn Express Kursk

tom
Tanya-Parade šla, nebo Anoeni jel, nepamatuji se. Zeptej se jí.

# 8 2017-08-30 16:18:21

Re: Londýn Express Kursk

Vánoční stromek
oni chodili na jiné místo, na Cesta pro děti tam byly kurzy v Semě a tak samotná škola na Leninovi, stejně jako jméno esperanto, mám v kontaktních skupinách, chodili jsme do Sem

# 9 2017-08-30 16:37:43

Re: Londýn Express Kursk

Lapatulka
Samozřejmě můžu dělat nepořádek, ale vzpomínám si, že tam byla fotka z London Express.
Ano, můžete se zeptat, Tanya ne kousne

# 10 2017-08-30 16:42:42

Re: Londýn Express Kursk

Vánoční stromek
Zdá se, že se jednalo o fotografii z esperanta, jsou na Leninovi 77, někde blízko místa vydání Labyrintu, také si pamatuji a jejich učitelka Jana byla (myslím dětskou skupinu)
ona sama se zeptala našeho učitele o výuce dětí o Leninovi od té doby jsme teď blíž, ale řekli, že pro děti je lepší v Seme av Pod sluncem, pokud jde o nábytek, hry atd.
Angličtina se stále zdá být v úspěchu
Ano, obecně, téměř v každém domě jako lékárna.
v suterénu máme také některé cizojazyčné kurzy

# 11 2017-08-30 16:43:08

Re: Londýn Express Kursk

Lapatulka

# 12 2017-08-30 17:03:08

Re: Londýn Express Kursk

Lapatulka
Tady je tvrdohlavý, ať je to esperanto

# 13 2017-08-30 17:16:30

Re: Londýn Express Kursk


Nevím, jak se v jejich skupinách v "Pod sluncem" setkávali s učiteli, tři jsme se změnili za rok, první se mi nejvíce líbila, i když jsem byla trochu v rozpaku její výslovností v některých slovech (nejprve jsme šli do otevřené lekce s rodiči)
na závěr byla otevřená lekce, z 2 skupin se objevilo až 4 osoby, přišel jiný rodilý mluvčí, Barry. Vydal dopis a dal dárky
Arin Misha jel na cestě, doufám, že nezaměňovala jméno jejího syna, někdy jí přináší paměť

# 14 2017-08-30 19:03:32

Re: Londýn Express Kursk

Lapatulka
Jo Jeli, až se zavřeli. Tanya ke stejnému joseňu jel. Téměř měsíc jsme se zabývali samoty. Nemohli jít do Sem, dítě to odmítlo. Také v Londýně chci zkusit.

# 15 2017-08-30 20:22:01

Re: Londýn Express Kursk

Orchid syn jako tam jel nebo vede,

# 16 2017-08-31 14:29:25

Re: Londýn Express Kursk

Píšu:

Janně
kolik dětí?

Jdeme do první třídy, 6,8 g

# 17 2017-10-31 20:31:30

Re: Londýn Express Kursk

Moje dítě tam chodí druhý rok, opravdu se mi to líbí. Existují konkrétní otázky.

Stránky: 1

Zápatí desky

Powered by PunBB
© Copyright 2002-2005 PunBB
Změněno PunBB.ru

[Generováno za 4,258 sekundy, 9 dotazů provedeno]

Recenze Holiday Inn Express London - Wandsworth, 3 hvězdičky

Smugglers Way, Wandsworth, Londýn, SW18 1EG, Velká Británie - hotel na mapě

Tento moderní hotel se nachází pouhých 200 metrů od vlakového nádraží Wandsworth Town. Výstaviště Earls Court je vzdálené 2 km. Holiday Inn Express Hotel nabízí snídaně zdarma, 24hodinovou recepci a klimatizované pokoje. Světlé, klimatizované pokoje mají bezplatné Wi-Fi a satelitní TV s plochou obrazovkou. Všechny pokoje jsou vybaveny příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy. Mají také moderní koupelnu s fénem. Každé ráno se podává bohatá snídaně formou bufetu včetně teplých jídel. Lounge bar nabízí čerstvé kávu různých odrůd, víno a občerstvení, které kromě lehkého občerstvení obsahuje panini, pizzu, kari a jiné kořenité pokrmy. Hotel disponuje internetovými terminály a v salonku hosté jsou vysílány velké sportovní události. Z Holiday Express Wandsworth se do centra Londýna dostanete za pouhých 10 minut vlakem a na letiště Gatwick za 35 minut. Nákupní centrum Westfield London je vzdálené 15 minut jízdy autem. Parkování na místě je k dispozici. Hotel se nachází na břehu Temže, 2 km od parku Battersea a jeho zoo, stejně jako nočního života Clapham.

London Express nebo London Express

Neuvěřitelně bohatá a živá cesta přes hlavní město Anglie a centrum světového cestovního ruchu - tento týden slibuje, že je prostě okouzlující! Všechny hlavní atrakce, které jsou napsány v učebnicích, se nám otevřou z nových stran a místa neznámá obyčejným turistům okouzlí každého - věř mi, toto město ví, jak se zamilovat do sebe!

Fotogalerie

Popis

POZOR, letos ve Velké Británii Visa Application Center pracuje hladce, jak je vůbec (PAH-PAH PAH :) - zpracování žádosti trvá méně než hodinu, a doba zpracování - cca 2 týdny.

Zdá se, že víme o celé Anglii - a anglický jíst ovesné vločky snídaně, a oni milují pít čaj v 5 hodin, a že vždy mluví o počasí, a samozřejmě, že vždy jít do červené dvoupatrové autobusy. Máme pravdu

A co byste řekli, kdyby se to všechno ukázalo jako nic jiného než fikce nebo v nejlepším případě zastaralé stereotypy, které nemají nic společného s pravdou?

Zdá se, že je vhodný čas na to, abyste si to sám prohlédli!

Fascinující cesta po moderní Anglii je to, co nás čeká na této cestě! Cestování London Express je připraven rozbít stereotypy a sdílet skutečnosti o skutečném životě Britů.

Dozvídáme se ze všech skutečných skutečností o Britů a jejich návycích, jejich oblíbených aktivitách a věcech, bez kterých si prostě nemohou představit svůj život.

Víte, jaké je nejoblíbenější jméno v Anglii? Je pravda, že král Henry III udržel ve věži skutečného polárního medvěda a nechal ho plavat v Temži? Proč královna Viktorie a princ Albert získali na svatbu půl tuny sýra? Proč existují dvě oddělené kohouty pro teplá a studená voda v Anglii? Tolik zajímavých věcí o Anglii nikdy neřeknete škole! Dobře, už jste si zabalil kufr? :)

A samozřejmě půjdeme do Londýna široko daleko, protože tam je jen neuvěřitelné množství zajímavých věcí!

Takže zde je cesta pro náš London Express:

Den 1. Červenec

Brzy ráno přijdeme do hlavního města Foggy Albion (což mimochodem v létě vůbec není mlhavé), usadit se v našem nádherném a útulném mini-hotelu, snídat a odpočívat po silnici. Nyní připraven! Pojďme prozkoumat dynamické město se všemi jeho zajímavými rysy. Začneme samozřejmě s tím nejdůležitějším - na dvoupatrovém červeném dvoupatrovém autobusu se dostaneme do rezidence královny Alžběty II. Buckinghamský palác je prostě úžasný ve svém oboru! A v srpnu je to zvláště dobré! Proč Ano, protože je to jen dva měsíce ročně, když se mohou dostat dovnitř nejen korunované osoby a zvláštní hosté, ale i skvělí kluci z Ruska :)

Po putování po nádherných sálech a učebnách na královský palác, poté, co sedí na dvorku luxusního zahrady a podíval se na slavnostní střídání stráží, kousek od slavné ulici Piccadilly, který tak miloval procházet anglickou elegány. Zde čekáme a hlavní London deli, nyní 300 rok otevírá své brány zákazníkům, a knihkupectví, které prodával knihy ve dnech Lord Byron, a, samozřejmě, luxusní hotel Ritz, je cena, která je stále považována za nejvyšší v na světě.

Z Piccadilly jdeme na Trafalgarské náměstí - oblíbené místo občanů a všichni hosté města. Samozřejmě se podíváme také do Národní galerie, abychom viděli obrazy Picassa a Van Gogha s vlastními oči.

Po procházce jdeme do našeho roztomilého malého hotelu, který se mimochodem nachází v samém centru města - proslulé čtvrti Soho.

Den 2. červenec

Náš den začíná nejdůležitější křižovatkou Londýna - Charing-Cross, odkud se vydáme na světově proslulé místo s adresou Downing Street, 10 - rezidencí předsedy vlády Velké Británie. Pak se podíváme na Královské kůňové hlídky a její pestré jezdecké strážce, kteří musí zůstat vždy klidní, a to i při pohledu stovek kamer. A jak to zvládnou?

Dobře, pak čekáme na Big Ben - slavnou věž s hodinami, o které sní o tom každý druhý obyvatel naší planety! Ano, Westminsterský palác také nepotřebuje, aby někdo předkládal - kdo neví, kde se setkávají britské parlamenty. No, gotická katedrála ve Westminsterském opatství, která viděla korunovace a svatby všech britských monarchů, je prostě úžasná díky své dokonalosti a vznešenosti!

Chystáte se dolů k centrálnímu molu a ponoříte se do člunu, jdeme na plavbu po Temži - teď se nám všechny náhledy otevřou z úplně nového úhlu!

Poté, co se těšíte na výhled z vody, táhnou se do Greenwich - "námořní brány" v Londýně. Greenwich je výchozím bodem všech časových pásem v Královské observatoři, z nichž začíná nula kilometrů. Zde se podívejte na Queenův dům, Národní námořní muzeum, stejně jako na slavnou čajovou řezačku Cutty Sark instalovanou v Greenwichu na věčné parkování. Co si myslíte, proč byl v Greenwichu v nedávné době postaven památník Jurije Gagarina? Zjistíme to společně!

Den 3. červenec

Dnes je jenom bomba! Začneme to v okouzlujícím muzeu Madame Tussauds - voskové postavy vypadají tak realisticky, že někdy získáváte slavné osobnosti pro obyčejné návštěvníky a začnete s nimi mluvit. Nepochybuj, že bude spousta obrázků!

Z Madame Tussauds se vydáme na další slavnou londýnskou postavu - Sherlock Holmes na Baker Street, 221b. Navzdory skutečnosti, že takováto adresa nikdy neexistovala, historie legendárního detektivního příběhu byla čtenářům tak oblíbená, že městské úřady musely vytvořit dům s takovou adresou a teď dokonce přijdou dopisy.

Dále podle našeho plánu je živá a přeplněná čtvrť Covent Garden neuvěřitelnou hromadou útulných malých obchodů, krásných budov a pouličních umělců. Toto místo vůbec nechcete nechat! Ale náš den je stále v plném proudu! Jděte do China Town! Jedna z nejznámějších čínských čtvrtí na světě se stále pohybuje, dynamicky a živě - zdá se, že nikdy nespí. Čínské restaurace, suvenýry a značky - na okamžik se bude zdát, že jsme opravdu v Číně!

No, na konci dne máme The London Eye! Světově proslulé ruské kolo, které se dívá na svůj odraz v Temži a táhne nad celým městem, otevírá jen nepřekonatelný výhled na město. Z takového pohledu je to úchvatné!

Den 4.1 srpen

Ráno jdeme na jedno z nejslavnějších míst v Londýně - katedrálu sv. Pavla. Grandiózní katedrála se nachází na nejvyšším místě města a vypadá opravdu působivě! A jaký pohled z katedrály do Londýna!

Po putování po galeriích katedrály se vydáme na jiné, méně známé místo - tajemnou věž v Londýně. Při procházce dvěma nejoblíbenějšími mosty ve městě - London Bridge a TheTower Bridge se nacházíme v jedné z nejstarších budov v Londýně. Pevnost, mincovna, observatoř, královský arzenál, vězení a dokonce i zoologická zahrada - Tower skutečně zaujímá zvláštní místo v dějinách anglického národa. Po proniknutí do minulosti (koneckonců, od doby minulosti se pevnost vůbec nezměnila!) Pomalu procházky po St. Katharine's Docks - přístav přístavního komplexu. Najednou se zde prodávalo luxusní zboží, jako je slonovina, čaj, koření, koberce a dokonce živé želvy, a nyní je to módní oblast s kotvenými jachty, útulnými obchody a restauracemi.

A samozřejmě, že jsme blízko, nemůžeme nechat ujít jeden z nejstarších a nejvíce chutných trhů v Londýně - Borough Market - jen si myslete, že je starší než 1000 let! Nejčerstvější ovoce, zelenina, sýry a různé lahůdky - je prostě nemožné odolat, protože vše vypadá fantasticky chutné!

Ale nemůžeme se moc zdržet, protože jsme pro neobvyklý dezert - Shakespearův slavný Shakespearův Globe. Zdá se, že nic lepšího by nedokázalo ukončit náš historický den v Londýně!

Den 5. srpen

No poslední den jsme zanechali nejzajímavější - neuvěřitelné IMAX vědecké muzeum s jeho 3D filmy, klasickým muslimským britským muzeem a samozřejmě neformální a světlou čtvrtí Camden Town - den, který slibuje být tím, co potřebujeme!

A nakonec se budeme procházet podél ulice Oxford Street - mekky všech zákazníků světa. Je čas kupovat suvenýry a jen pomalu chodit po dlouhé ulici plné obchodů a velkých nákupních center. Co škoda, že zítra se musíš vrátit domů!

Den 6. srpen

Po snídani jděte na letiště - rodiče, setkajte se s námi, jsme velmi brzy! :)

Londýn vyjádří

Pyatigorsk, Pr. Kalinina, 92, 2. patro

Propagace a slevy

London Express je první licencovaná škola angličtiny v kavkazských minerálních vodách.

K vašim službám:

Angličtina pro děti od 3 let a dospělé

Příprava na zkoušky Cambridge a EGE

Zdarma zkušební a zkušební lekce

Speciální cenová nabídka pro firemní zákazníky

Knižní prodejna (vzdělávací a hraná literatura zahraničních vydavatelů)

Drželi jsme se času a pozvali jsme vás, abyste přišli s námi!

Sdílet

Recenze

Dobrý den, Jana (kushnaryova_yana)! Jsme vděčni všem recenzím, a to jak pozitivním, tak negativním, protože s jejich pomocí můžeme zlepšit kvalitu naší práce. Ale vaše negativní zpětná vazba je pro nás nepochopitelná, protože nejprve nám pro nás nemáte žádné stížnosti a za druhé se z nás budete znovu poučit. Dokážete si představit konkurenční organizaci a záměrně psát takové věci? Na jiné stránce, kde jste také nebyli příliš líní, abyste mohli napsat recenzi, jsme vám poskytli podrobnou odpověď.

S pozdravem,
Londýn vyjádří

škola je strašná. Neodporuji. vytáhnout jen peníze. žádné znalosti nedávají.

Top