logo

Moje dcera má 14 let. Škola se začala účastnit od října 2017 a již je úspěch. Pět angličtiny ve čtvrti. Dítě opravdu ráda. Učitel je velmi pozorný, přátelský. Samotná atmosféra ve škole přispívá k studiu jazyka. Prostory jsou světlé, jasné. Moderní interiér. Nekupujte auta a apartmány pro děti, ale dejte jim dobré vzdělání!

Skvělá škola! Mé dítě je staré 7 let, je potěšeno vyučováním. V roce 2016 jsme přijížděli na intenzivní léto a šťastně jsme zůstali. Dobře učitelé! Mohou mít zájem a připravit dítě na trénink. Nejdůležitější je, že dítě šťastně chodí do školy!

Moje dcera (4 roky) chodí do této školy po dobu 4,5 měsíců, během které se naučila spoustu slov, začala chápat jednoduché věty, počítají v angličtině. Lekce se konají hravým způsobem, děti se zajímají, učitel mluví s nimi v angličtině. Jsme s potěšením a plánujeme navštívit London Express a další. :-)

Naše dcera Sophia se v této škole věnuje od podzimu roku 2016. Věříme, že zavádění dítěte do cizího jazyka od raného dětství přispívá k rozmanitému vývoji dětí, a proto jsme vědomě přišli do London Express. Velmi potěšilo, že dítě chodí do školy s velkou touhou a nadšením. Jsme velmi vděční naší učitelce Anny Igorevné. Od první lekce bylo naše dítě inspirováno k výuce angličtiny. Během tohoto školního roku se Sophie naučila mnoho slov a dokonce je pokoušela použít v každodenním životě.

Studovala jsem na této škole více než 3 roky a mohu říci, že pokud se přihlásíte do angličtiny nebo se připravujete na zkoušky, uspějete. Všechny tři roky v škole London Express probíhaly zajímavým způsobem. Tam bylo mnoho her, které se vždy odehrávaly v angličtině, probíhaly setkání s rodilými mluvčími, probíhaly zajímavé soutěže. Cvičný program je zaměřen nejen na výuku jazyka, ale také na získání znalostí jazyka o různých vědních oborech. Během studia v 10. ročníku jsem nepomyslel na to, že jsem absolvoval zkoušku z angličtiny, ale nedávno jsem změnil své zájmy a uvědomil jsem si, že tyto tři roky strávené v London Express mě teď připravily na zkoušky a já nemohu starat se o to. Znalosti získané v této škole mi umožnily volně komunikovat s cizinci. Teď, když se k nám dostanou tanečníci z jiných zemí, je moje jméno, že s nimi můžu pracovat jako tlumočník. Domnívám se, že London Express je nejlepší škola pro výuku angličtiny, protože zaměstnává vysoce kvalifikované učitele a atmosféra vytvořená atmosférou má k práci, učení je vždy snadné a zajímavé.

Moje návštěva v Londýně Express začala v lednu 2017. Myslím si, že za 2,5 měsíce studijního pobytu značně vzrostla moje úroveň angličtiny. Každou lekci se dozvídám spousta nových věcí, pro které jsem velice vděčná LE škole. Mám ráda vybavení třídy, ve které se zabýváme. Je vybaven veškerým potřebným vybavením, světlý a útulný. Pracovníci školy vyjadřují vděčnost za profesionalitu a dobrou vůli. Chci se znovu a znovu vrátit do této školy.

London Express se dozvěděla o jazykové škole z reklamy na ulici a bez rozmýšlení se okamžitě obrátila k otázce, zda děti získávají 3,5 let.
Skupina našeho věku studuje asi měsíc a můj syn Sergej
se připojila k této skupině. Několik dalších tříd a chytili jsme se do skupiny. Naše rodina je velmi spokojena s výsledky tříd. Serezha zná zvířata, barvy, oblečení, zeleninu, ovoce, zpívá písně v angličtině. Nepoznává jen slova, všimli jsme si, že je používá v každodenním projevu, například: "Máma, dává mi elow penzel", pozdravuje a rozloučí se anglicky. jazyku. Dítě chodí do tříd s potěšením, není potřeba vynechat lekce.
Velmi se mi také líbí, že pokud jde o přeskakování tříd, jsou spíše přísné
průkaz z dobrého důvodu, je povinné pracovat, to znamená, že dítě "nezůstane za sebou". Třídy se konají ve formě hry, která je velmi podobná
syn Chtěla bych, aby škola prosadila další prosperitu a rozvoj, díky
naši učitelka Catherine a celý personál školy. Příští rok bez váhání přivedu Sergeye k dalšímu studiu jazyka. Také chci, abyste přišli s některými lekcemi pro děti do 3 let a dokonce i pro děti, které dosud nemluví rusky. Myslím, že ve městě je hodně maminí, kteří s potěšením přivedou svá potěšení
Vaše škola ve své skupině garantuje 2 juniory
syna.

Nejprve bych vám chtěl říci, že jste velkému poděkování týmu London Express za dobře upravenou práci ve škole, za skvělou náladu nejen dětí, ale také rodičů, za vysokou profesionalitu učitelů a úsměvy správců! Za druhé, pokud jde o dítě, Milana se stala zřetelně pilnější, pokud jde o úkoly (nejen úkoly anglického jazyka), stala se zodpovědnější. Přejeme Vám hodně štěstí a trpělivosti.

Velmi vstřícní a zdvořilí administrátoři. Učitelé pozorní u pacienta. Ve skupinách malého počtu lidí, které vám umožní věnovat pozornost každému studentovi.

V jazykové škole "London Express" má dcera Masha 6 let. Masha miluje třídy a učitele. Škola má vřelou, přátelskou atmosféru. Mám rád vzdělávací proces, děti hrají, zpívají ve třídě. Masha je vždy ráda, že dělá své domácí úkoly, shromažďuje se na hodiny a navštěvuje je. Doma zpívá písně v angličtině.

Recenze franšízy pro London Express

Dvě školy v Chitě

Svetlana Yakushevskaya

Začátek spolupráce: 2015-09-01
Chita, st. Chkalov, 73

V současné době jsou v Chitě otevřeny dvě školy London Express. Jsou umístěny v různých částech města. První otevřená škola je na Chkalovské ulici, je malá, má 4 učebny, ale je velmi útulná a útulná. Po jeho otevření se po nějaké době taková škola už nemohla vyrovnávat s tokem lidí, kteří se na ní budou chtít, a rozhodla jsem se otevřít druhou školu v teritoriální vzdálenosti od první školy. Druhá škola se nachází na ulici Butina, je velmi velká, má 8 učeben.
Většinou jsou našimi klienty lidé, kteří žijí v těsné blízkosti škol, sousedních domů, ulic a lidí, kteří vědí o vysoké úrovni výuky v naší škole od svých přátel.
Samozřejmě, ne bez problémů. Hlavním problémem je nedostatek personálu. Zkušení učitelé ne vždy ochotně chodí do našich pracovních podmínek a mladí se často obávají problémů. Ale v současné době si zvolili takovou variantu práce, která zahrnuje povinné vzdělávání mladých učitelů.
Zkoušíme různé typy inzerce, požadovaný návrat není vždy cítit, ale je také nutné se naučit od chyb.

Tři roky úspěšné práce a dvě sítě škol

Nelli Grigorian

Začátek spolupráce: 2014-09-01
Nalčik, st. Pushkin, 3

Otevřeli jsme se ve městě Nalčik před třemi lety, ve městě Cool před rokem a úspěšně se vyvíjejí až dodnes. Podle našeho názoru jsou hlavními faktory tohoto úspěchu:
- vysoce kvalitní kontrola práce jak akademických, tak neakademických pracovníků (diskuse o chybách, společné rozhodování o jejich opravě);
- pravidelné školení zaměstnanců a motivace k samostatnému rozvoji;
soudržný tým;
Dobře vybrané programy pro všechny věkové skupiny, které poskytují vysoce kvalitní učební materiály;
- neustálou podporu od ústředí v Pyatigorsku.

Připravený obchodní model

Irina Goncharova

Začátek spolupráce: 2014-12-30
Stavropol, Avenue of Youth, 9a

Jazyková škola v Stavropolu se stala desátou v síti London Express, dnes je 20 takových škol.
Hlavním důvodem, proč jsme otevřeli franchisovou jazykovou školu, bylo použití hotového obchodního modelu, v němž jsme neměli potřebné zkušenosti.
V lednu 2017 jsme byli 2 roky a bylo příliš brzy, abychom se shrnuli. A přesto. V současné době studuje více než 240 studentů a navzdory vysoké konkurenci máme vždy pozitivní růstový trend. Zachování, podíl klientů, kteří nás po absolvování opět vybírají, je více než 80%. Tato úroveň loajality potvrzuje správnost taktiky a strategie, kterou určuje politika franchisora ​​"London Express".
Jednotná stránka informační sítě, jednotné standardy výcviku, neustálé sledování kvality výuky, úspory na propagaci a obecné (velkoobchodní) zadávání veřejných zakázek jsou některé aspekty efektivity fungování podnikání v oblasti intranetu (franšízy).

Jedna velká rodina

Larisa Kirillova

Začátek spolupráce: 2015-09-01
Rostov-on-Don, st. Petraševský, 36

Historie naší školy začala v roce 2015, ale ve skutečnosti jsme od založení sítě "blízko" s London Express.
Zpočátku to bylo samozřejmě těžké, ale naše tvrdá práce, pověst značky a měsíční analýza provedené práce nemohly přispět k rozvoji našeho podnikání.
Stáváme se dostatečně rychle, podpora hlavního úřadu je hmatatelná. Vždy víte, co se zeptat a s kým se poradit. Je skvělé, když nejsi sám. Všechny školy London Express jsou velmi přátelské, jako jedna velká rodina, a to je absolutní plus.

První franšízová síť

Marina Evdokimová

Začátek spolupráce: 2014-03-03
Georgievsk, st. Kochubey-Batakskaya 11/14

Byl jsem jedním z prvních učitelů London Express. V mých očích postavili model budoucí sítě, z vlastní zkušenosti, byl jsem přesvědčen, že se jedná o efektivní a odpovědné podnikání, takže když se objevila myšlenka otevřít London Express, moje zaváhání byly krátké v roce 2014.
Koupili jsme první franchisovou síť, stali jsme se třetí školou v regionu. Bylo to vzrušující a ukládá nám určitou odpovědnost vůči franšízárci. V té době jsem pracovala ve škole v Yessentuki a neměla jsem pochybnosti o kvalitě poskytovaných služeb, nicméně, když jsem sám manažerem a ve finanční a administrativní části je to nový a komplexní zážitek. Pomohli nám však prodejní technologie, které zaručují na začátku úspěch, způsoby interakce se studenty a udržování požadavků na prodejní cesty.
Samozřejmě, že byly potíže. Otevření v polovině roku nebylo nejúspěšnějším krokem. První chyby a obtíže přinesly vzrušení, nikdy jsme neztratili srdce, díky podpoře "rodičovských" škol a vždy věřili úspěchu. Od samého začátku práce naší školy v Georgievsku jsem věděla, že vždycky najdu odpovědi od majitelů povolení a žádný z mých problémů by nebyl zbaven pozornosti. Byly chvíle, kdy se zdálo, že skvělé výsledky nelze dosáhnout, ale přesto jsme 1. února 2017 měli 3 roky. Během této doby jsme zvýšili návštěvnost více než čtyřikrát, máme dvakrát více učitelů a školní plocha se rozrostla ze 120 na 300 metrů čtverečních. Jsme známí a respektováni ve městě. Velmi nás těší výsledky sítě London Express. V září roku 2017 začneme další kapitolu - otevřeme školu v Budyonnovsku a jsme si jisti, že úspěch!
London Express se každým rokem rozšiřuje a je velmi příjemné, že všichni franšízové ​​jsou otevřeni komunikaci, můžete požádat o zkušenosti nebo sdílet své. V síti LE nejsou náhodní lidé, všichni se zaměřují na povědomí o značce, zachování kvality výuky angličtiny a práce se studenty obecně. Věřím, že síť má jasnou a zajímavou budoucnost a přeji vám všem úspěch na této cestě!

LONDÝN EXPRES NOVOSIBIRSK

Informace

  • +7 (383) 235-94-45 Zobrazit telefon jedno číslo - Po-Pá 9: 00-21: 00; So-Ne 10: 00-18: 00
  • Anglický jazyk
  • Výpočet kartami
  • Hotovostní platba
  • Platba prostřednictvím banky

Recenze

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moje dcera navštívila londýnský tábor v červenci letošního roku. Byli jsme velmi rádi! Dítě je potěšeno a to mírně řečeno. Tolik emocí, které zažily za dva týdny, neprocházejte! Рос Zeptejte se na další sezónu. Děkuji všem týmům učitelů! Jste kouzelníci. Děkujeme za letní "pohádku" pro naše děti! Uvidíme se v novém akademickém roce!

Olga, děkuji vám za tak hřejivou recenzi! Jsme velmi rádi, že všichni byli spokojeni. Pokusíme se i nadále potěšit. Čekáme na vás v novém akademickém roce!

  • Odebírejte komentáře
  • Nahlásit moderátorovi
  • Napište zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Škola je vynikající, nikdy jsem litovala, že jsem přišla. Několik pokusů se již učí anglicky, ale neúspěšně, neexistovala žádná taková věc, kterou bych se chtěl učit. Tato škola je jiná. Původní design je, je velmi pěkné jít do školy, vynikající učitelé. Nejvyšší úroveň dovedností zaměstnanců, každá malá věc je řešena.

Škola je vynikající, nikdy jsem litovala, že jsem přišla. Několik pokusů se již učí anglicky, ale neúspěšně, neexistovala žádná taková věc, kterou bych se chtěl učit. Tato škola je jiná. Původní design je, je velmi pěkné jít do školy, vynikající učitelé. Nejvyšší úroveň kvalifikace zaměstnanců, jakékoliv drobnosti je řešena okamžitě bez pocitu nepohodlí. Chystám se dále studovat a poradit všem!

Děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu! Je velmi příjemné přijímat pozitivní zpětnou vazbu o naší práci. Čekáme na vás ve třídě!

  • Odebírejte komentáře
  • Nahlásit moderátorovi
  • Napište zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Od samého začátku školy vstupujete do atmosféry namočené v znalosti anglického jazyka!

"Dobrý den"! Říká přátelský personál všem návštěvníkům)

Vizualizace na velmi vysoké úrovni.

Moje dcera Sophia už šest a půl roku studuje ve své škole. Poznamenávám dobrou znalost čísel, abecedy, palety barev, typy zvířat.

Děkuji velkému učiteli.

Od samého začátku školy vstupujete do atmosféry namočené v znalosti anglického jazyka!

"Dobrý den"! Říká přátelský personál všem návštěvníkům)

Vizualizace na velmi vysoké úrovni.

Moje dcera Sophia už šest a půl roku studuje ve své škole. Poznamenávám dobrou znalost čísel, abecedy, palety barev, typy zvířat.

Děkuji mnoha učitelům Eugenia za její profesionalitu a dovednosti v práci s dětmi!

Vzal si několik individuálních poučení od učitele Natálie. Byl jsem velmi potěšen touhou sdílet znalosti, flexibilní a moderní přístup. Děkuji!

Mám v plánu udělat víc.

Angličtina je nyní základní téma. Chcete s jistotou mluvit?

Welkom do školy London Express Novosibirsk.

Přeji vám úspěch!

Díky Roman za skvělou recenzi! Všechna slova projde nutně. A čekáme na vás ve třídě!

  • Odebírejte komentáře
  • Nahlásit moderátorovi
  • Napište zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Od roku 2017 se věnuji škole ve skupině pro dospělé, jsem na mateřské dovolené. Volba školy pro mě byla důležitá: učitelský personál, moderní vybavení a materiály, podpora výcvikových dokumentů. Bylo to v London Express, že jsem našel to, co jsem hledal! Bonusy získaly lekce s rodilými mluvčími, příjemné a přátelské.

Od roku 2017 se věnuji škole ve skupině pro dospělé, jsem na mateřské dovolené. Volba školy pro mě byla důležitá: učitelský personál, moderní vybavení a materiály, podpora výcvikových dokumentů. Bylo to v London Express, že jsem našel to, co jsem hledal! Bonusy získaly lekce s rodilými mluvčími, příjemná a přátelská atmosféra, bezplatná praxe zmeškaných tříd, zajímavé svátky a dárky! Samotná atmosféra ve škole se musí naučit, to všechno, co říkají pro klienta, které miluji! Děkujeme, že jste o nás přemýšleli!

Děkujeme vám Svetlana za Vaši zpětnou vazbu! Jsme velmi potěšeni a je důležité obdržet zpětnou vazbu od našich studentů k lepší a harmonické práci. Čekáme na vás ve třídě.

  • Odebírejte komentáře
  • Nahlásit moderátorovi
  • Napište zprávu
  • Přidat jako přítele
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nehodnotil okamžitě recenzi, ale nezabezpečoval ve všech ohledech. Nyní, s plnou odpovědností, mohu říci, že škola splnila všechna naše očekávání. Všichni naši nejlepší čekají. Máme v této oblasti širokou škálu škol. Ale výběr okamžitě padl na London Express. Opravdu miluju franšízy, miluju dobře koordinovaný produkt, kde je vnější skořápka kombinována s vnitřní.

Nehodnotil okamžitě recenzi, ale nezabezpečoval ve všech ohledech. Nyní, s plnou odpovědností, mohu říci, že škola splnila všechna naše očekávání. Všichni naši nejlepší čekají. Máme v této oblasti širokou škálu škol. Ale výběr okamžitě padl na London Express. Opravdu miluju franšízy, miluji dobře koordinovaný produkt, kde je vnější skořápka kombinována s vnitřním dobře koordinovaným mechanismem. A teď, po půl roce, mohu s jistotou říci, že všechno funguje jako hodiny na věži Big Ben. Pokud existují dotazy, požadavky a nuance, řeší je velmi rychle a co nejpřesněji. Dítě šťastně chodí do školy a velmi se bojí, že jim chybí. Jako matka je vždycky příjemné, když chodím do školy, kde je všechno útulné a esteticky stárlé. Mistrovské třídy, které se skutečně drží jako dítě. Teď připravujeme Valentýn na dovolenou))) A samozřejmě nejdůležitější věcí je znalost a nejsou někde někde na subkortexu, ale jsou v životě. Dítě je aplikuje a vkládá nová slova atd. Doporučuji jako skvělé místo pro učení, komunikaci a rozvoj. Jak bude čas sám o sobě plánovat obnovu znalostí?

Londýn vyjádří

Francouzská škola anglického expresu London Express

330 tisíc rublů

1,600,000

1 900 000 Р

20 tisíc rublů za měsíc.

Popis franšízy

O franchisoru

LondonExpress je mladá, dynamicky se rozvíjející síť jazykových škol s využitím nejmodernějších a nejúčinnějších metod výuky angličtiny. V roce 2016 bylo od počátku první školy sítě oslavováno první pětileté výročí.

Dva roky od začátku franchisového projektu přinesla naše síť více než 20 škol, které v současné době úspěšně působí v různých regionech Ruska. Z nich pouze 4 školy patří majitelům franšízy. Vzestupný trend sítě je zachován. Tyto ukazatele se v oblasti vzdělávacích služeb nemohou pochlubit žádnou ruskou franchisou.

Všechny školy London Express jsou členy projektu Cambridge English a oficiálních středisek pro přípravu Cambridge Exam. Vlajkovou školou naší sítě je akreditované Cambridge Examination Center - Cambridge Exam Center RU177.

Po dobu několika málo let práce od založení první školy naší sítě jsme získali úctu konkurence, lásku a vděčnost našich studentů. Po absolvování kurzu získají studenti oficiální osvědčení o mezinárodním standardu - záruku znalostí, která bude neocenitelnou pomocí při hledání zaměstnání nebo při přechodu na kariérní žebříček, získání zahraničních víz a přihlášení do zahraničních vzdělávacích institucí. osvědčení o odborné způsobilosti z hodnocení anglického jazyka University of Cambridge. Cambridgeské zkoušky jsou uznávány více než 20 000 univerzitami, zaměstnavateli a vládními agenturami po celém světě. Otevírají cestu k vysokoškolskému vzdělávání, zvyšují pracovní příležitosti a díky celosvětovému uznání rozšiřují výběr míst, kde mohou studenti studovat nebo pracovat.

Plány rozvoje sítě:

V roce 2016 bylo otevřeno dalších 7 franšízových škol. V roce 2017 plánujeme otevřít nejméně 10 škol. Také v roce 2017 je plánováno otevření londýnského expresu ve Španělsku. V příštích pěti letech se předpokládají seriózní investice do metodického a akademického vývoje, stejně jako vytvoření dokonalého obchodního modelu školy pro výuku cizích jazyků. S pomocí tohoto vývoje doufáme, že vytvoříme hodnou konkurenci ve známých mezinárodních sítích.

Prioritní rozvojové regiony: Permské území, Sverdlovská oblast, Khanty-Mansi autonomní okrug, Krasnodarské území, Khabarovské území, Tverská oblast, Volgogradský region, Rostovský kraj. a další

Londýn vyjadřují recenze

Jazyková škola London Express poskytuje výuku angličtiny pro dospělé, děti a mládež podle fascinujících programů vyvinutých předními světovými metodology. Na konci kurzu obdrží každý účastník certifikát, který slouží jako významná výhoda při vstupu na vysokoškolské instituce nebo při žádostech o zaměstnání a vízum. K dispozici je také škola knih v cizím jazyce a profesionální překladatelská kancelář ve škole.

Ukažte srovnání s ostatními školami: v Rostově na Donu

Londýn vyjadřují recenze

Stránky: 1

# 1 2017-08-30 13:27:35

Londýn Express Kursk

Chci zpětnou vazbu o centru na vítězství

# 2 2017-08-30 14:16:39

Re: Londýn Express Kursk

Také chci zpětnou vazbu.

Úprava aluyka (2017-08-30 14:16:54)

# 3 2017-08-30 14:38:17

Re: Londýn Express Kursk

jo, tam čistě anglická rodilí mluvčí učí

Aktivní

# 4 2017-08-30 15:23:33

Re: Londýn Express Kursk

A my jsme se již zaregistrovali bez recenzí

# 5 2017-08-30 15:27:20

Re: Londýn Express Kursk

Janna píše:

A my jsme se již zaregistrovali bez recenzí

Počkáme na vaše dojmy.

# 6 2017-08-30 15:28:55

Re: Londýn Express Kursk

Janně
kolik dětí?

# 7 2017-08-30 15:50:52

Re: Londýn Express Kursk

tom
Tanya-Parade šla, nebo Anoeni jel, nepamatuji se. Zeptej se jí.

# 8 2017-08-30 16:18:21

Re: Londýn Express Kursk

Vánoční stromek
oni chodili na jiné místo, na Cesta pro děti tam byly kurzy v Semě a tak samotná škola na Leninovi, stejně jako jméno esperanto, mám v kontaktních skupinách, chodili jsme do Sem

# 9 2017-08-30 16:37:43

Re: Londýn Express Kursk

Lapatulka
Samozřejmě můžu dělat nepořádek, ale vzpomínám si, že tam byla fotka z London Express.
Ano, můžete se zeptat, Tanya ne kousne

# 10 2017-08-30 16:42:42

Re: Londýn Express Kursk

Vánoční stromek
Zdá se, že se jednalo o fotografii z esperanta, jsou na Leninovi 77, někde blízko místa vydání Labyrintu, také si pamatuji a jejich učitelka Jana byla (myslím dětskou skupinu)
ona sama se zeptala našeho učitele o výuce dětí o Leninovi od té doby jsme teď blíž, ale řekli, že pro děti je lepší v Seme av Pod sluncem, pokud jde o nábytek, hry atd.
Angličtina se stále zdá být v úspěchu
Ano, obecně, téměř v každém domě jako lékárna.
v suterénu máme také některé cizojazyčné kurzy

# 11 2017-08-30 16:43:08

Re: Londýn Express Kursk

Lapatulka

Aktivní

# 12 2017-08-30 17:03:08

Re: Londýn Express Kursk

Lapatulka
Tady je tvrdohlavý, ať je to esperanto

# 13 2017-08-30 17:16:30

Re: Londýn Express Kursk


Nevím, jak se v jejich skupinách v "Pod sluncem" setkávali s učiteli, tři jsme se změnili za rok, první se mi nejvíce líbila, i když jsem byla trochu v rozpaku její výslovností v některých slovech (nejprve jsme šli do otevřené lekce s rodiči)
na závěr byla otevřená lekce, z 2 skupin se objevilo až 4 osoby, přišel jiný rodilý mluvčí, Barry. Vydal dopis a dal dárky
Arin Misha jel na cestě, doufám, že nezaměňovala jméno jejího syna, někdy jí přináší paměť

# 14 2017-08-30 19:03:32

Re: Londýn Express Kursk

Lapatulka
Jo Jeli, až se zavřeli. Tanya ke stejnému joseňu jel. Téměř měsíc jsme se zabývali samoty. Nemohli jít do Sem, dítě to odmítlo. Také v Londýně chci zkusit.

# 15 2017-08-30 20:22:01

Re: Londýn Express Kursk

Orchid syn jako tam jel nebo vede,

# 16 2017-08-31 14:29:25

Re: Londýn Express Kursk

Píšu:

Janně
kolik dětí?

Jdeme do první třídy, 6,8 g

# 17 2017-10-31 20:31:30

Re: Londýn Express Kursk

Moje dítě tam chodí druhý rok, opravdu se mi to líbí. Existují konkrétní otázky.

Stránky: 1

Zápatí desky

Powered by PunBB
© Copyright 2002-2005 PunBB
Změněno PunBB.ru

[Generováno za 0.159 sekund, provedeno 7 dotazů]

Londýn vyjádří

Jazyková škola London Express je fascinující kurz angličtiny pro dospělé a děti, příprava na absolvování ruských a mezinárodních zkoušek, nejlepší vzdělávací programy v zahraničí, překladatelskou agenturu a knihkupectví. V jazykové škole můžete získat jakoukoli jazykovou službu na vysoké úrovni. Po absolvování kurzů anglického jazyka v soukromé škole London Express obdržíte oficiální certifikát - záruku svých znalostí, která vám poskytne neocenitelnou pomoc při hledání zaměstnání nebo při přechodu na pracovní kariéru, při získávání zahraničních víz a při zápisu do zahraničních vzdělávacích institucí.

Reprezentativní kancelář sítě jazykových škol London Express v Kursku pracuje na moderních komunikativních metodách výuky angličtiny. V našem středisku studenti nejen kvalitě zlepšují dovednosti psaného a mluveného jazyka, ale také se zapojují do kultury anglicky mluvících zemí a mají dobrý čas. Škola nabízí širokou škálu kurzů angličtiny pro dospělé i děti. Po absolvování kurzu se koná zkouška a vydává se potvrzení o úrovni studenta.

Váš prohlížeč není podporován.

Můžete procházet pouze naše stránky. Chcete-li přistupovat k existujícím rezervaci nebo vytvořit novou, musíte svůj prohlížeč upgradovat. Můžete také zkusit přihlásit se přes jiný prohlížeč nebo zařízení.

Vyberte jazyk. Mluvíme rusky a 42 dalších jazyků.

Oblíbené jazyky mezi uživateli v Rusku

Všechny jazyky

  • Stránka z recenzí hotelů →
  • Spojené království hodnocení hotelů →
  • Greater London: Hodnocení hotelů →
  • Londýn recenze hotelů →
  • Recenze hotelu Holiday Inn Express London-Wimbledon-South

Recenze hotelu Holiday Inn Express London-Wimbledon-South

200 High Street, Colliers Wood, Londýn, SW19 2BH, Spojené království

Host Choice

Hodnocení skóre

Na základě 2966 recenzí hotelu

Součásti posouzení

100% autentických recenzí

Skuteční hosté. Tyto výlety. Skutečné názory.

Tipy pro psaní recenze na Booking.com

Hodnocení hodnocení a obsah recenze by měly být relevantní pro vaši příští cestu a za tímto účelem pošleme do archivních recenzí více než 24 měsíců.

Jen host, který si rezervoval prostřednictvím služby Booking.com a zůstal v rezervovaném ubytování, může zanechat recenzi. Díky tomuto pravidlu víme jistě, že všechny naše recenze jsou napsány reálnými hosty. Kdo by měl lépe říct ostatním o bezplatném snídani, přátelském personálu a klidné místnosti, než hosté, kteří to viděli z vlastních zkušeností?

Chceme, abyste s námi sdíleli své dojmy - pozitivní i negativní, pomocí několika jednoduchých tipů.

O zpětné vazbě

Věříme, že hodnocení hostů a odpovědi zástupců nemovitostí se budou projevovat řadou názorů a pomohou hostům při rozhodování o tom, že budou přijímat informovaná rozhodnutí.

Přístup k recenzím

Komentáře na Booking.com odrážejí názory našich hostů a partnerů a respektujeme je.

Každou recenzi budeme publikovat co nejrychleji, a to bez ohledu na to, zda je negativní nebo pozitivní, za předpokladu, že prošel kontrolou dodržování pravidel společnosti Booking.com. Budeme také jasně zobrazovat stav odeslaných informací.

Poté, co odešlete recenzi, můžete to opravit kontaktováním podpory společnosti Booking.com.

Budeme používat stejná pravidla a standardy pro veškerý uživatelský obsah, stejně jako relevantní reakce od zástupců objektů.

Věříme, že názory uživatelů a zástupců objektů nepotřebují komentáře. Neposkytujeme závazek hodnotit jejich objektivitu. Booking.com je jediným distribučním kanálem pro komentáře od hostů a partnerů.

Pravidla a standardy pro zpětnou vazbu

S těmito pravidly a standardy chceme zajistit, aby společnost Booking.com zobrazovala užitečný obsah vhodný pro celou rodinu. Zároveň nechceme omezovat svobodu vyjadřování kritických názorů. Jsou cenné bez ohledu na emocionální zbarvení.

Komentář by měl být o cestování. Nejužitečnější recenze jsou podrobně popsány a pomáhají ostatním lépe rozhodovat. Nepřidávejte komentáře osobního, politického, etického nebo náboženského charakteru. Reklamní informace budou smazány. Komentář na Booking.com musí být zaslán Zákaznickému servisu nebo partnerům.

Komentáře by měly být relevantní a vhodné pro mezinárodní publikum. Nepoužívejte klepání v žádném jazyce a nesnažte se je překrývat změnou pravopisu. Komentáře a materiály, které podněcují nenávist, obsahují diskriminaci, hrozby, obscénní komentáře a násilí nebo podněcují porušení zákona, nejsou povoleny.

Obsah musí být autentický a jedinečný. Recenze jsou užitečná, pokud jsou nezaujaté a nezávislé. Váš komentář by měl vyjádřit Váš názor. Partneři Booking.com by neměli zveřejňovat recenze jménem hostů nebo nabídnout hostům cenu za výměnu za recenzi. Budeme bojovat proti pokusům o snížení ratingu s negativními recenzemi.

Nesdílejte osobní údaje jiných osob. Společnost Booking.com se pokusí skrýt e-mailové adresy, telefonní čísla, adresy webových stránek a stránky sociálních sítí atd.

Názory vyjádřené v připomínkách patří zákazníkům a zástupcům nemovitostí na Booking.com, nikoliv však samotné Booking.com. Společnost Booking.com nenese žádnou odpovědnost za recenze a reakce na recenze. Společnost Booking.com je distribučním kanálem pro tyto recenze a odpovědi, ale rozhoduje o publikaci a neprojevuje se, že je bude kontrolovat.

Ve výchozím nastavení jsou recenze seřazeny podle data psaní a dalších kritérií tak, aby byly nejrelevantnější, včetně (mimo jiné) vašeho jazyka, recenze s textem a neanonymní recenze. K dispozici jsou také další možnosti řazení (podle typu cestujícího, odhadované apod.).

Recenze společnosti London express

Říjen 369 st2

Všechny recenze

Dobré

Neutrální

Špatný

Nejnovější hodnocení v Yessentuki

Pogosila je plně dlužná, ale po chvíli mi říkají a říkají, že mám úvěr dluh a nyní ji třetí osoba údajně koupila

Koupili jsme si kožešinový kabát z moutonu s norkem, líbil jsem se modelu a kvalitě, ale ještě jsem ho nezbavil, prodávající v Železnově dělal velmi dobrý dojem.

Udělal jsem předobjednávku, taxík nepřijel. Prodlouženo na 6 minut a v důsledku toho záznamník informoval, že nenašli auto. Zavolat jim ne

Společnost v našem městě je nová, ale chlapci se opravdu snaží. Udělala jsem čtyři okna podle GOST, spokojená byla od začátku až do konce. Doporučuji.

Londýn vyjádří

"London Express" - síť škol pro výuku cizích jazyků. Činnosti škol založené na využití moderních efektivních technik. Každý student, který úspěšně absolvoval kurzy, obdrží certifikát.

Chcete-li začít pracovat v oblasti výuky cizích jazyků, můžete si zakoupit franšízu společnosti London Express. Výhody spolupráce:

  • příležitost pracovat jménem nové značky, která se již úspěšně doporučila;
  • marketingové technologie, které přilákají požadovaný počet zákazníků;
  • dobrá návratnost investic;
  • návrhy tipů ve třídě;
  • společné technologie a metody výuky;
  • reklamní a pracovní materiály.

Zakoupením franšízy London Express obdržíte:

  • celá stránka;
  • pomoc při propagaci zdroje ve vyhledávačích;
  • marketingové tipy;
  • podpora reklamy: tiskové materiály, audio a video soubory;
  • podpora reklamy na úrovni sítě;
  • podpora a poradenství manažerů společnosti;
  • řízení a školení zaměstnanců;
  • přístup k vyšším odborným seminářům.

Organizace spolupráce:

  • nechte na webu žádost;
  • manažer vás kontaktuje a objasňuje všechny podrobnosti;
  • uzavření smlouvy a zaplacení počátečního poplatku;
  • výběr prostor a jeho design;
  • školení vedoucích pracovníků ve všech obchodních procesech a metodách;
  • získání potřebných licencí;
  • velkolepé otevření školy a začátek činnosti.

Recenze franšízy "London Express"

Jeden uživatel napsal, že London Express pracoval v Krasnodaru, ale uzavřel s výraznými ztrátami.

Ale podle ostatních připomínek funguje škola v jiných městech normálně.

Také jsme analyzovali zpětnou vazbu od studentů, kteří absolvovali školení. Existují pozitivní a negativní recenze. Spokojenější zákazníci. V prvním případě chválili gramotné učitele a dobré výsledky. Ve vzácných případech se mi nelíbí špatný postoj některých učitelů. Jiný uživatel dosáhl očekávaných výsledků a tvrdí, že se škola nelíbí od mnoha dalších.

Pokud si chcete koupit takovou franšízu, určitě byste měli vzít v úvahu pozitivní i negativní hodnocení lidí.

Top